Deco

Hinge Event leverer udsmykning til events i alle størrelser. Her får du wow-effekt når publikum træder ind i en lysende verden af håndlavet scenografi med et psykedelisk touch. Vores farverige deco passer perfekt til rave, festival og natklub.

HINGE EVENT dekoration

Vi har specialiseret os i genrer som psytrance, techno og house. Scenografien er fluorescerende og lyser i UV lys. Med det rigtige lys giver deco en helt ny dimension til eventet. Vi har de bedste UV-lamper med LED-dioder uden synligt lys. De gør alle de fluorescerende ting levende – uden et hav af lilla lys. Vores sceneelementer i træ er perfekte til mapping og giver et levende, psykedelisk udtryk.

Alle vores dekorationer bliver designet, skåret, malet og syet i Danmark med bl.a. custom made airbrush maling. Vi har alt fra blomster og planter til steampunk tandhjul og sacred geometry. Når vi ikke laver psytrance raves, er det typisk temafester som eventyr, Alice in Wonderland, Tomorrowland etc. Vores deco kan bruges på mange måder og til alle størrelser event. Vi producerer også custom made deco til dit event.

Vi har dekoreret fester med alt fra 15 til 1200 gæster. Martin Jensen, Tobias Rahim, Copenhagen Drummers og Ude Af Kontrol har spillet under vores deco. Vi har bl.a. leveret til tourproduktion, skolefester og udendørs festival. Langt de fleste jobs drejer sig om psytrance på natklubber (også kaldt dakkedak, tramp, trance). Siden 2016 har Hinge Event vokset sig til at være den førende i Danmark inden for psykedelisk scenografi.

Er du interesseret i at booke deco fra Hinge Event til dit næste arrangement, kan du sende en forespørgsel her.

Kig med på Instagram, hvor vi løbende uploader billeder af vores nyeste projekter og setups.