Om

Hinge Event drives af mig, Adrian Hinge.Adrian_Hinge

Jeg har altid været optaget af musik, lyd og lys. I børnehaven var det altid mig, der fik skældud for at spille for højt på anlægget. Jeg havde altid en CD på mig. I folkeskolen købte jeg mit første diskolys, som jeg tog med til mange arrangementer. Jeg elskede at demonstrere musik og lys for mine venner. I skolegården holdt jeg fest med min ghettoblaster.

Senere gik jeg til trommer og lærte meget om musik. Jeg begyndte at lege med produktion af elektronisk musik, hvilket førte mig sammen med en ven, der gik til DJ. Da jeg i 2011 blev introduceret til DJ’ing, gik det stærkt. Jeg købte min egen pult og leverede lyd og lys til private fester. Jeg fik øjnene op for branchen og investerede i udstyr, da det skulle være seriøst. I mange år spillede jeg mainstream og electro house. Efter mere end 10 års DJ’ing, er mit fokus nu på psykedelisk chillout og trance.

Jeg er autodidakt, så jeg har selv læst og arbejdet mig til det meste af min viden og erfaring. Jeg er også blevet undervist i lydteknik på Rytmisk Center og eventteknik på Københavns Tekniske Skole. I dag står jeg med udstyr, jeg ikke turde drømme om for få år siden. Jeg har lært meget af mine byggeprojekter. Min kreativitet har udfoldet sig i deco, Hinges Lydcykel og Hinges Backpack.

Mobildiskoteket startede således i 2011 og har udviklet sig til mere end et mobildiskotek. Hinge Event har involveret flere mennesker i form af partnere og freelancere. Jeg har været rundt omkring, og jeg kommer også gerne forbi dig.

Udover musik, teknik og kunst, har jeg en passion for mountainbiking. Hermed et link til mine gode venner fra MTB JoyTracks, som bygger custom made baner til mtb, bmx m.m. i Danmark og udland.